PC

U Baldur’s Gate 3 sa novim apdejtom stižu druidi i gomila ispravki

Posted on

Studio Larian laganim tempom dodaje novi sadržaj u Baldur’s Gate 3 i time širi ponudu ovog Early Access naslova.  Ovaj četvrti po redu paket sadržaja donosi dosta toga, pre svega potpuno novu igrivu klasu – Druide.

Sa Nature’s Power apdejtom, klasa Druida donosi preko 30 čini i sposobnosti, nove događaje u priči, opcije koje će granati narativ, kao i transformacije. Ovo poslednje će omogućiti da se pretvorite u životinju, i to jazavca, vuka, medveda, pauka, mačku i još neke varijacije.

Životinje će doneti i nove reakcije NPC likova na transformacije, a i pred samim igračima su razne stvari za kastomizaciju i promenu.

Od ostalih novina ističu se brojne izmene u samoj igri, poput opcije gde svaka interakcija zavisi od RNG-a, odnosno kockice. Tu su i ispravke bagova, mogućnost kliktanja na portrete i mogućnost povlačenja iz bitke.

Zajedno sa ovim apdejtom za Baldur’s Gate 3, Larian je najavio otvaranje novih studija, jednog u Gildfordu u Engleskoj, a drugi je u Kuala Lumpuru u Maleziji. Ovo će omogućiti bolji rad na sadržajima za Baldur’s Gate 3, kao i izradu novih projekata.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version