PC

Laptop sa 7 ekrana(!) će vas koštati samo 20.000 dolara

Benefiti simultane upotrebe 2 monitora za rad, ili čak i igranje video igara, su brojni, zbog čega sve više ljudi pribegava praksi kupovine dva ili 3 monitora koja će koristiti.

Ali šta biste uradili da na raspolaganju imate čak 7 monitora?

Za odgovor na ovakvo pitanje trebaće vam laptop nazvan Aurora A7 Prototype, kompanije Expanscape, koji pakuje ni manje ni više nego 7 monitora, i to uz prilično jaku cenu. Za aktuelni model ovog laptopa trebaće vam tričavih 20.700$, a zauzvrat dobijate mašinu koja ispod 7 ekrana krije RTX 3070 grafiku, Ryzen 5950x procesor, čak 128B ram memorije i 8 TB slobodnog prostora na NVMe diskovima.
A da, uz ogromnu svotu novca trebaće vam i snaga u rukama, pošto Aurora A7 teži oko 12 kilograma.

Tu je i “skromnija” verzija, Aurora A5, sa cenom od 6.200 dolara, a pritom ima 4 ekrana od 15,6 inča, 64GB RAM-a, Ryzen 7 i 2TB slobodnog prostora na NVMe drajvu uz još 2TB na običnom SSD-u.

Iako laptop deluje izuzetno zanimljivo, praktična upotreba ovog broja monitora će malo kome biti od stvarne koristi, a cena nije nimalo primamljiva, ma koliko god želeli da se pohvalimo ekipi u kraju.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top