PC

Marvel’s Avengers konačno dobija izmene u XP sistemu i kozmetici

Posted on

Izgleda da se Marvel’s Avengers developeri polaku bude iz zimskog sna, koji je trajao od oktobra, i rade na konkretnim ispravkama.

18. marta će se pojaviti prvi veći paket sadržaja za igrače, sa Hawkeye herojem i next-gen verzijom, ali to neće biti sve, pošto Crystal Dynamics priprema ispravke kozmetike i XP sistema na koji su se igrači najviše žalili.

U zvaničnoj objavi na blogu, najavljena je promena “krive” u sistemu levelovanja koja je trenutno ravna linija koja izaziva probleme u tempu igranja. Sa tim u vidu, potreban XP za levelovanje će se povećavati od 25. nivoa, kako bi iračima trebalo više vremena da dostignu više nivoe.

Loot kutije polako odlaze kada su u pitanju kozmetički dodaci. Developer želi da ukine proces nasumičnog dodeljivanja dodataka, takozvanu randomizaciju. Umesto toga, priprema se sistem u kojem će igrači znati ka kojem skinu idu i za šta igraju. Nešto slično kao Battle Pass sistem.

Da li će Square Enix dopustiti da Marvel’s Avengers doživi sličnu sudbinu kao Anthem sada nije vidljivo, a oni svakako najavljuju povratak igrača kroz dodavanje velikih DLC sadržaja. Ispravke su svakako preko potrebne, pošto su one glavni razlog za masovno napuštanje od strane igrača.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version