PC

Otkriveni skinšotovi i drugi detalji za novi DOOM Eternal DLC

Posted on

Prvi DLC za paklenu adrenalinsku pucačinu DOOM Eternal je izašao prošlog oktobra pod nazivom The Ancient Gods – Part One, a gejmeri su je dočekali sa mešovitim reakcijama. Ništa to ne brine ID Software jer studio radi na novom DLC- u koji za sada ne znamo kada će izaći ali su procureli novi detalji koji će sigurno zadovoljiti sve nestrpljive obožavatelje DOOM-a. 

Detalji o novom DLC-u, The Ancient Gods – Part Two, su primećeni na Bethesda-inoj prodavnici iako se igra ne pominje na socijalnim medijima a kompanija nije ni izbacila nikakvo sapštenje za gejming zajednicu. Procurele informacije sadrže izgled ‘’omota’’ za igru, nekoliko skrinšotova iz igre, nove vrste protivnika kao i trofeje, odnosno ačivmente koji su osvanuli na Steam strani ali su u međuvremenu izbrisani.

Pročitajte još: Doom Eternal REVIEW

Srećom sve što jednom kroči na internet je uglavnom tu zauvek, pa su marljivi gejmeri uspeli da sačuvaju odstranjene informacije koje ćemo podeliti sa vama u nastavku teksta. Pogledajte omot, dostignuća i skrinšotove koji su se oteli kontroli. 

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version