PlayStation 4

Days Gone, Oddworld: Soulstorm i Zombie Army 4 su besplatne igre za PS Plus pretplatnike u aprilu

Posted on

April je tu, a sa njim i novi paket besplatnih igara koje Sony daruje pretplatnicima na Playstation Plus servisu. Počevši od 6. aprila, pa sve do 3. maja, igrači će moći preuzeti trio igara koji čine Days Gone, Oddworld: Soulstorm i Zombie Army 4: Dead War.

Oddworld: Soulstorm je PS5 igra, koja premijerno izlazi u aprilu i sa sobom nosi nastavan na New ‘n’ Tasty iz 2014. godine. Abe je ponovo na zadatku da spase svoju vrstu iz robstva kroz rešavanje zagonetki i šunjanje u opasnom okruženju.

Za igrače na Playstation 4 konzolama, tu je ekskluziva Days Gone u kojoj vas očekuju zombi avanture po Zapadnoj obali. U ovoj igri morate biti izuzetno oprezni i pratiti ciklus dana i noći, za razliku od druge igre, Zombie Army 4: Dead War, gde se takođe srećete sa zombijima ali više u arkadnom formatu. Četvorka donosi borbu protiv zombija iz Drugog svetskog rata, i to sa opcijom za igranje sa do 4 igrača.

Pre nego što ove igre dođu u ponudu 6. aprila, još uvek imate fore da preuzmete igre iz marta, a podsećamo vas da je još 9 naslova besplatno na PS Store kao deo “Stay at Home” inicijative.

 

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version