Vesti

Tokyo Game Show će i ove godine biti digitalnog formata, zakazan za septembar

Pandemija korona virusa se ne stišava, a sa njim ni neizvesnost koja prati ogranizatore raznih dešavanja iz sveta gejminga. E3 2021 je već odložen u svom standardnom izdanju u Los Anđelesu i trenutno se razmatra digitalna forma, a ove strane okeana organizatori Gamescoma su sigurni da mogu održati fizički događaj.

U Japanu se zbog generalne naizvesnosti fizički događaj i ne planira, već je Tokyo Game Show odmah najavljen kao čisti onlajn događaj, u formatu istom kao prošle godine. Organizatori će gledati da format iskoriste na najbolji mogući način za prezentovanje igara i noviteta koji će uskoro doći iz sa dalekog Istoka.

Kako navodi portal Gematsu, digitalni Tokyo Game Show će se održati od 30. septembra do 3. oktobra ove godine, pod sloganom “We’ll always have games”, kao svojevrsni odgovor na okovanost pandemijom korona virusa. Sasvim logična odluka uzevši u obzir trenutnu situaciju, s tim što je sada ranije donešena tako da organizatori imaju dovoljno vremena da se natenane pripreme za prezentovanje.

Za sada nije poznato ko će sve prisustvovatni na Tokyo Game Show 2021.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top