PC

Gamescom 2021 će se održati u fizičkom formatu u Kelnu

Iznenađujuće vesti dolaze od organizatora godišnjeg evropskog događaja posvećenog video igrama, nazvanog Gamescom. Dok je ESA odložila on-site E3 2021, Gamescom 2021 će imati svoje fizičko izdanje krajem leta.

U specijalnoj objavi na Twitteru ozvaničeno je da će se održati hibridni događaj, onaj u “živom” formatu u Kelnu, kao i digitalni. Sa obe strane će postojati prilika da se isproba veliki broj igara, a standardnu ponudu činiće najave novih igara, trejlera i brojne druge pogodnosti.

Datumi održavanja i drugi detalji za sada nisu poznati, već će se o tome govoriti kasnijeg datuma.

Gamescom 2020 je održan u isključivo digitalnom formatu, sa oslabljenom ponudom u odnosu na događaj iz godine pre. Obzirom da je pandemija korona virusa i dalje izrazito aktuelna u čitavom svetu, dosta iznenađuje najava fizičkog događaja. Organizatori su sami napomenuli da u slučaju pogoršanja epidemiološke situacije postoji šansa da se ipak održi samo digitalni događaj.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top