Domaća Scena

Da li ste spremni za prolećni PlayCon?

Posted on

Hej, hej, hej! Sa prolećem vam donosimo i specijalno izdanje PlayCon-a.

Prolećni PlayCon izdanje održaće se 24. aprila i duhu decembarskog, sa dobrim brojem prezentera iz domaće gejming industrije i zanimljivim vestima sa naših prostora. Dosta smo naučili iz prvog PlayCon događaja, i to planiramo da uvedemo sada u aprilu.

Lista sa svim učesnicima nije kompletna, i objavićemo je uskoro. Ono što vam sada možemo reći je da će domaćin biti poznata jutjub zvezda sa naših prostora, Vladan “Gajbotron” Radosavljević, kao i da će Play!Zine imati specijalno uvodno predstavljanje, sa kojim možete saznati više o našim počecima, sajtu i časopisu.

Decembarski PlayCon je imao veliki broj učesnika, što sa domaće gejming scene, što developera iz renomiranih svetskih studija, koji su podelili svoja iskustva o tome kako je praviti igre i dali savet svima koji potencijalno žele da uđu u ovaj svet. Tada je organizovano i takmičenje domaćih indie developera, u kojem je nagradu vrednu 5000$ osvojio studio Munzesky sa projektom Sol Invictus, o kojem čitate novine sa svakim novim izdanjem časopisa Play!

Čitav PlayCon 2020 dostupan je za gledanje na našem Youtube kanalu putem ovog linka.

Pratite nas za više detalja.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version