Domaća Scena

PLAY! 147 – APRIL 2021

Posted on

APRILSKI 147. BROJ ČASOPISA PLAY!ZINE MOŽETE PREUZETI BESPLATNO U PDF FORMATU NA OVOM LINKU

Evo nama prolećnog aprila, i iako je prvi znajte vala, 
da novi broj časopisa Play!Zine nije šala.

Dosta toga se izdogađalo u mesecu za nama, razna odlaganja igara, kao i otkazi i slični problemi koji upućuju na to da nas možda očekuje dosta sušan period godine, bez preteranog broja igara. Nije ni to strašno, taman da očistimo backlog koji je valjano rastao. Mi smo se mnogo igrali prethodnih nedelja, otuda i toliko recenzija. Igre za pamćenje, i neke sa ambicioznim planovima za budućnost i dalji razvoj.

S tim u vezi, Play! će se u budućnosti malo više fokusirati na igre starijeg datuma, uvođenjem rubrika ‘’Backlog’’ i ‘’Reinstalacija’’. Ovim dodatkom našim autorima dajemo podstrek da se konačno posvete naslovima koje nisu stigli da isprobaju, ili da pak ponovo obrnu svoje omiljene igre, i opišu ih sa svežom, modernijom perspektivom. 

Bavili smo se predstojećim naslovima za mesec april, a i u ovom broju smo imali priliku da popričamo sa developerima studija Munzesky, o napretku projekta Sol Invictus.

Nećemo vas ovim uvodom blokirati od čitanja novog broja kao Evergreen Suecki kanal, već slobodno zaplovite vodama ovog besplatnog magazina. 

I da, spremili smo i jednu nagradnu igru za vas.

APRILSKI 147. BROJ ČASOPISA PLAY!ZINE MOŽETE PREUZETI BESPLATNO U PDF FORMATU NA OVOM LINKU

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version