PC

Preko 15.000 igrača banovano iz CoD: Warzone sa dodavanjem novog snajpera

Talasima banovanja u Call of Duty: Warzone nema kraja. Nije dugo prošlo od prethodnog naleta banovanja, a Activision se ponovo pohvalio kako je bez pristupa igri ostalo preko 15.000 igrača.

U igri od preko 85 miliona igrača ukupno je trajno banovano 300.000 naloga, što je odličan broj ali varalica i dalje ima, uvek sa nekim novim načinom za kako bi se zaobišao anti-cheat softver. Raven Software i Activision pomno prate stanje u igri, uglavnom oko novog apdejta, kao što je nedavno dodat snajper ZRG 20mm, pošto sa njim mogu doći propusti u praćenju varalica.

U drugim vestima, Warzone i dalje ostaje prilično aktuelan sa aktivnom igračkom bazom. Trenutno je u pripremi dugo očekivana druga sezona koja treba uvesti novu mapu u skladu sa Black Ops Cold War tematikom. Uz sve to se spremaju novi modovi igranja, sa sve sandbox opcijom.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top