PC

Nakon dve godine u Early Access-u, Edge of Eternity konačno izlazi ovog leta

Posted on

Ne tako davno, PC igrači su imali veoma ograničenu selekciju JRPG igara, ali sa vrtoglavim rastom popularnosti japanskih medija na globalnom novou, i ovaj žanr je živnuo na kompjuterima. Skoro je najavljeno nekoliko novih trnbejsd JRPG naslovi, Yakuza: Like a Dragon je oduševio najrazličitije ljubitelje igara, a dobre vesti za obožavaoce ovog žanra se nastavljaju, pošto je Dear Villagers izdavač, objavio novi trejler za Edge of Eternity i datum kada možemo da igru očekujemo.

Edge of Eternity dolazi 8. juna na PC, dok će korisnici PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S konzola morati da se strpe do kraja 2021. Očekuje se da puna igra doda nekih dvadesetak sati gempleja na već postojećih četrdeset i više, a obećani su novi karakteri i događaji koji će im krojiti sudbinu, u zavisniti od vaših odluka. Muziku za igru je radio kompozitor Chrono Trigger-a i Xenoblade Chronicles-a, Jasunori Mitsuda, u čijim numerama se može primetiti da je kompozitor vukao inspiraciju iz Final Fantasy serijala. Igra poseduje dobar sistem za pravljenje stvari, a možete da napravite preko 120 ajtema. Otključaćete nekoliko saputnika, imate selekciju od preko 40 sposobnosti koje možete da naučite i postanete majstor.

Tu su i standardni sadržaji svakog RPG-a, tamnice, interesatne borbe sa bosevima i još mnogo toga je ubačeno u priču od osam čeptera. Korisnici Xbox Game Pass-a, će imati pristup od prvog dana kada igra izađe na konzolama, a ispod pogledajte novi trejler koji najavljuje lansiranje. 

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version