PC

Aspyr Media radi na Star Wars: Knights of the Old Republic rimejku

Posted on

Glasinama nikad kraja, pogotovu kada se radi o Star Wars video igrama, a u ovom slučaju govorimo o rimejku verovatno najbolje igre iz franšize – Star Wars: Kinghts of the Old Republic.

O tome da se na rimejku radi šuškalo se još tokom januara. Sada je insajder industrije Džejson Šrier, koji važi za prilično proverenog znalca dešavanja iza zatvorenih vrata, otkrio da se radi na KOTOR rimejku, i to unutar studija Aspyr Media.

Ovaj studio iza sebe ima dobru istoriju rada na Star Wars igrama, pošto je on bio zadužen za portove originalnih KOTOR igara na mobilne telefone, a nedavno je govorio da radi na AAA projektu koji vredi milione i usput je zaposlio dosta Bioware veterana.

Kako je Šrier nedavno otkrio u MinnMax podkastu, taj projekat je upravo Knights of the Old Republic Remake. On je naveo kako potvrđuje da se na rimejku zaista radi unutar Aspyr studija, što znači da je Electronic Arts opet ostao bez prava za rad na Star Wars projektu, koja je donedavno uživao samostalno.

Videćemo kada će Aspyr Media, ili vlasnik Lucasfilm Games, izaći u javnost i zvanično najaviti Remake. Za sada, radujmo se što ovaj fantastični naslov dolazi osvežen za moderne računare i konzole.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version