PC

Call of Duty: Warzone premašio 100 miliona igrača

Velike vesti stižu od kompanije Activision u susret dugo-očekivanom Warzone događaju koji će možda značiti kraj izgleda igre na koji smo navikli.

Activision se pohvalio da je Call of Duty Warzone od izlaska u martu prošle godine, pa sve do sada, godinu i mesec dana kasnije, prikupio preko 100 miliona igrača za borbu do poslednjeg preživelog.

Ova igra je značajno porasla za generalno kratki period vremena, pošto je Battle Royale konkurentu, igri Apex Legends, trebalo godinu dana više da dostigne trocifreni broj registrovanih korisnika. Warzone je do ovog impresivnog dostignuća došao prilično vrtoglavim rastom. Već za nedelju dana igra je sakupila 15 miliona igrača, pa onda 30 miliona posle 10 dana.

Glavni deo uspeha leži u tome što je igra potpuno besplatna za igranje, pogotovu pošto je prvo f2p ostvarenje iz Call of Duty franšize. Na rast igre i njenu popularnost nisu uticali čak ni problemi sa veličinom fajlova koji su zauzimali preteranu količinu prostora, ali je situacija sada blago popravljena.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top