PC

Call of Duty: Warzone premašio brojku od 15 miliona igrača

Call of Duty: Warzone, najnoviji besplatni Battle-Royale naslov, se pokazao kao pravi uspeh za Activision, za šta je najbolji dokaz brzi rast broja igrača.

Ovaj naslov je samo u prva 24 časa dostigao 6 miliona igrača, čime je oboren rekord koji je postavio Apex Legends, a cifra je tokom vikenda nastavila da raste naviše na svim platformama.

Tako Warzone broji preko 15 miliona igrača i ne pokazuje znake stajanja, za šta je delom zaslužan i podatak da se mnogima dopada ovaj besplatni Battle Royale, sa nekim inovacijama u žanru, čime se igrači ne susreću sa istim mehanikama iz Fortnite i APex Legends naslova i ima dosta više akcije.

Activision i Infinity Ward imaju velike planove kojima će podržati rastući broj igrača u narednim nedeljama i mesecima, i to u vidu podizanja broja igrača na 200 po mečevima, većih jedinica, i naravno kroz dodavanje novih i raznovrsnijih modova, čime će se izbeći monotonija koja je postala u Battle Royale modu za Black Ops 4.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top