PC

Prodato preko 400 miliona Call of Duty igara od početka franšize

Call of Duty sa pravom važi za najpopularniju franšizu u žanru pucačina iz prvog lica, što se tokom istorije pokazalo u više navrata. Prva igra objavljena je još 2003. godine, ali je svima više u sećanju legendarni Call of Duty 2, koji i dalje igramo s vremena na vreme.

Kroz godine je popularnost brenda nastavila da raste, a vlasnici, Activision su formulu menjali, sa igrama koje su se odigravale u prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Kompanija je sada otkrila da je od 2003. godine, pa sve do dana prodato preko 400 miliona Call of Duty igara. Ovo je ogroman uspeh za samu franšizu, pošto se ipak radi o premijum igrama koje su dolazile sa početnom cenom od 60$.

Activision je ranije podelio da i free2play verzija Warzone takođe ima veliki uspeh, pošto je za jako kratko vreme dostignut broj od 100 miliona registrovanih igrača.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top