Nintendo Switch

Spiritfarer prešao cifru od pola miliona prodatih kopija, a stigao je i novi sadržaj

Posted on

Thunder Lotus Games je objavio da je njihova igra prijatnog izgleda, i dubokih tema, premašila 500 000 prodatih primeraka na globalnom nivou. Pored toga, studio je najavio i prvi od tri apdejta koji će doći ove godine na sve platforme. U igru dolazi Lili, duh sačinjen od leptira, koji će voditi igrače kroz nekoliko scena, koje će dodati dubinu karakteru Stele i pružiti još više detalja. Poboljšano je i igranje se prijateljima na lokalu i ispravljeni su razni bagovi. 

Kreativni direktor studija se zahvalio svim obožavateljima koji su pomogli da Spiritfarer postane najpopularnija igra njihovog stidija, i dodao da su novi sadržaju ubačeni zato što su igrači komentarisali kako bi želeli da saznaju mnogo više o Steli, i šta je zapravo cilj njene avanture. Kreatori znaju da je ovo bitna emotivna osnova, i nadaju se da će Lili kroz simpatičan i personalan prozor, omogućiti igračima da više saznaju o glavnom karakteru. 

Sledeća ažuriranja će se više baviti izmenama u gempleju, a ako do sada niste probali Spiritfarer, igra je dostupna na Playstation 4, Xbox One, Switch, Stadia kao i na popularnim digitalnim PC prodavnicama. Novi trejler možete pogledati u nastavku.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version