PC

Nadolazeći Resident Evil Village demo će biti dostupan duže na zahtev fanova

Posted on

Capcom je stekao dobru reputaciju kao jedan od retkih developera koji dopušta da se nadolazeći naslovi iz Resident Evil franšize isprobaju pre zvaničnog izlaska.

Međutim, to ne prolazi bez male začkoljice, pošto je igračima konkretno za Resident Evil Village pristup ograničen na pola sata igranja. Pored svega toga, prethodna 2 demona koja su bila dostupna za PLaystation 4/5 konzole bili su dostupni samo tokom 8 sati, što je značilo da baš morate biti slobodni u to vreme kako bi imali priliku da zaigrate. Ako vam je smena počinjala kad i demo postaje dostupan onda možemo da zamislimo frustraciju.

Finalni demo koji dolazi 1. maja produženog je trajanja i moćiće se igrati tokom perioda od 60 minuta, a vreme tokom kojeg će biti “na izvolte” za Playstation, a ovoga puta i PC, igrače produženo je sve do 9. maja. Ovo je značajan produžetak u odnosu na ranije planirani 24-časovni period, pošto imate čak 8 dana dostupnosti. Taman da iskoristite slobodne dane oko 1. maja, a pritom ispoštujete i uranak.

Resident Evil Village izlazi 7. maja za PC, Playstation i Xbox platforme.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version