Domaća Scena

PLAY! 148 – MAJ 2021

Posted on

MAJSKI 148. BROJ ČASOPISA PLAY!ZINE MOŽETE PREUZETI BESPLATNO U PDF FORMATU NA OVOM LINKU

Mesec po mesec i eto nama maja.

Iako sa dolaskom proleća generalno slabi ponuda novih igara, maj će biti prilično bogat mesec kada su noviteti u pitanju. Družićemo se sa damom Dimitresku u Resident Evil Village, jurcaćemo po prirodi kao minijaturni mutant i dobićemo priliku da se prisetimo Mass Effect trilogije.

A šta je bilo u aprilu? Prosto rečeno svašta. U znak 15 godina postojanja časopisa Play!Zine doveli smo retro izdanje časopisa, posvećeno Zlatnoj Eri video igara. Na 64 strane pokriveno je sve od popularnih arkada, video igara, kućnih konzola pa do kraha cvetajuće industrije, tako da ćete se maksimalno informisati.

Doneli smo i prolećni PlayCon, vanredno izdanje konferencije posvećeno domaćoj gejming industriji i novitetima u istoj. Mogli ste čuti o novom domaćem projektu Ripout, uticaju pandemije na razvoj igara, kao i o istorijatu Play! časopisa.

Naravno, i pored svih ovih obaveza našli smo vremena da se pošteno izigramo u aprilu. Returnal nas je baš oduševio, Nier Replicant je pružio kvalitetno prisećanje na original, a provuklo se još dosta drugih naslova u kojima smo uživali.

Odmorite se uz praznike i čitajte Play!

MAJSKI 148. BROJ ČASOPISA PLAY!ZINE MOŽETE PREUZETI BESPLATNO U PDF FORMATU NA OVOM LINKU

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version