PC

Pola miliona igrača banovano iz Call of Duty: Warzone

Borba protiv varalica u multiplejer igrama ne prestaje, pogotovu kada se radi o Call of Duty: Warzone, battle royale naslovu koji već više od godinu dana privlači veliku pažnju igrača.

Activision i developer Raven su vode ljutu borbu sa igraima koji koriste nedozvoljena sredstva u Warzone, i sada je objavljeno da je od izlaska pa do danas banovano ukupno 500.000 igrača.

Do cifre od pola miliona se stiglo sa najnovijim talasom banovanja, u kojem je preko 30.000 igrača sveže banovano za varanje.

Banovanje igrača je integralno za opstanak ovog naslova, pošto je nedavno dostignut broj od 100 miliona registrovanih igrača, uz početak nove sezone koja je donela dosta sadržaja i nastaviće sa tom praksom.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top