PC

Days Gone je još jedna Playstation igra sa uspehom na PC-u

Posted on

Sony je ove godine nastavio sa praksom izdavanja Playstation ekskluziva i za PC platformu, i to sa igrom Days Gone, apokaliptičnom moto-avanturom.

Da je to bio pametan potez potvrđuje prvom mesto na listi najprodavanijih igara, kao i broj igrača koji su Days Gone zaigrali na Steam platformi ubrzo nakon izlaska. Igra je dostigla 27.450 konkurentnih igrača na Steamu tokom vikenda, a pritom je Days Gone dobio 89% pozitivnih ocena na istoj platformi. Brojevi sa Epic Games Store prodajnog mesta nisu dostupni, ali je i tu određeni deo publike kupio Days Gone.

Iako su brojevi igrača nešto slabiji od onih koje je dostigla prva Playstation ekskluziva na PC-u, Horizon Zero Dawn, i Days Gone je u prvih nedelju dana postigao odličan uspeh, što je svakako znak kompaniji Sony da radi i te kako dobru stvar.

Pošto su i sami igrači zadovoljni, a Sony gomila uspeh($), u narednom periodu možemo definitivno očekivati prelazak drugih Playstation ekskluziva na PC platformu, ali ostaje samo da vidimo koja je sledeća igra. Šta vi mislite?

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version