PlayStation 4

God of War: Ragnarok odložen za 2022. godinu, dolazi na PS4

Posted on

God of War: Ragnarok, ili kako se igra već bude zvala na kraju, ipak neće ugledati svetlost dana, saopštio je Sony.

Igra je odložena za narednu godinu, pošto je Santa Monica studiju potrebno dodatno vreme kako bi se posvetili razvoju igre, a da se pritom sačuva zdravlje zaposlenih, što zbog pandemije korona virusa, što zbog izbegavanja crunch faza. Uz objavu o odlaganju otkriveno je da Rangarok neće biti samo PS5 naslov, već će se pojaviti i na vremešnijoj Playstation 4 konzoli, čime desetine miliona fanova nisu izostavljeni. Sa druge strane, pokreće se pitanje vezano za next-gen grafiku i kvalitet iste, zbog hardverskih ograničenja koja PS4 poseduje u odnosu na PS5, što tek treba biti razjašnjeno.

U neku ruku odlaganje za novi God of War i ne čudi. Igra je najavljena prošle godine kratkim tizerom koji je pokazao samo izgled logoa, što je samo po sebi uputilo na to da se radi o ranoj fazi razvoja. U međuvremenu nismo dobili nikakve zvanične detalje vezane za samu igru, tako da se ponovo moramo prepustiti čekanju do nekog narednog State of Play dešavanja..

Dobar broj Playstation ekskluziva je dobio odlaganje u prethodnim mesecima, pa se tako God of War: Ragnarok pridružio nadolazećoj trkačini Gran Turismo 7 sa datumom izlaska u 2022. godini.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version