PlayStation 4

Guerrilla, studio iza Horizon Zero Dawn, već tri godine radi na misterioznoj igri

Posted on

Zanimljivo je šta sve možete u zadnje vreme otkriti na LinkedIn profilima. Uzmite u obzir, na primer, profil Sajmona Laruša. Veteran gejming industrije koji je radio na Watch Dogs, Splinter Cell i Killzone igrama, se 2018. godine vratio u Guerrilla studio kao direktor još nenajavljene igre.

Ovo potvrđuje glasine da je holandski studio prešao na paralelni razvoj dva projekta. Guerrilla trenutno završava Horizon Forbidden West za izlazak na PS4 i PS5 konzolama, ali možda i najava za drugu igru nije daleko? Ipak studio radi tri godine na njenom razvoju. I pored toga, i dalje nemamo nikakve indikacije o kakvom naslovu se zapravo radi.

Još jedna zanimljiva činjenica je da je Laruš radio na multiplejeru igre Guardians of the Galaxy, ali je ta opcija izbačena jer je Square Enix zvanično objavio da će igra biti singlplejer. Kružile su glasine da je Guardians of the Galaxy bio ‘’live service’’ igra, ali se to promenilo u nekom trenutku. Slično se desilo i Dragon Age 4 igri, koja je svojevremeno opisivana kao Anthem (a joj) sa zmajevima, ali razvojni tim sada pravi kampanju za jednog igrača.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version