PC

FIFA 22 dolazi u oktobru sa novim tehnologijama

Posted on

EA Sports je izbacio prvi trejler za Fifu 22 i potvrdio da igra izlazi 1. oktobra. Verzija nove generacije će koristiti novu hypermotion tehnologiju koja će prilagođavati animacije fudbalera dok utakmica traje. EA tvrdi da će vrhunski algoritam mašinskog učenja uzimati informacije iz preko 8.7 miliona frejmova, i u realnom vremenu kreirati organiski fudbalski realizam u raznim interakcijama koje se dešavaju na terenu. 

Kako bi ubacili novu tehnologiju u igru, EA je organizovao 11 na 11 mečeve sa profesionalnim igračima koji su nosili nova Xsens odela za snimanje pokreta. Odela snimaju svaki dodir, start, sprint i duele svih igrača, dok igraju u visokom intenzitetu. Ovo je donelo preko 4000 novih animacija u Fifu 22. EA kaže i da će u novoj fudbalskoj simulaciji biti drastično poboljšan i AI. 

Fifa 22 izlazi 1. oktobra za PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One, PC i Stadia-u. Igrači koji prednaruče igru moći će da je igraju četiri dana u early access fazi, dobiće Ones to Watch igrača, TOTW igrača, Kilian Mbape pozajmicu, FUT Ambassador Loan Player Pick, domaće talente za karijeru i 4600 Fifa poena. Svi oni koji naruče igru pre 11. avgusta dobijaju i FUT Heroes igrača. U nastavku možete pogledati novi trejler.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version