PC

Osveženje u žanru strategija – stiže Company of Heroes 3

Posted on

Pravo malo iznenađenje nam je sinoć priredio Relic Entertainment kada su na zvaničnom youtube kanalu objavili novi gemplej trejler i najavu za Company of Heroes 3. Strategija koja se bavi Drugim svetskim ratom će nas nakon Zapadne i Istočne Evrope odvesti u Mediteransko područje. 

Prva Company of Heroes igra je izašla 2006. godine i važi za jednu od najboljih strateških igara svih vremena. Ako je nikada niste probali, ovo je strategija koja se malo drugačije igra od standardnih igara iz ovog žanra. Pošto su kreatori pre Company of Heroes radili na Warhammer 40,000: Dawn of War igrama, odavde su prenesene i usavršene određene mehanike. Zato ne morate mnogo da brinete o skupljanju resursa ili rašovanju protivnika. Company of Heroes vas tera da se koncentrišete na taktiče borbe, pozicioniranje i odabir odgovarajućih jedinica.

Nastavak nije uspeo baš da ponovi uspeh originala, a od njegovog izlaska je prošlo osam godina i mnogi su mislili da smo videli poslednje od Company of Heroes serijala. Srećom sumnje se nisu obistinile. U nastavku možete pogledati dva nova videa, a na Steam strani i zvaničnom sajtu otvorene su i prijave za alfa testiranje.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version