PC

Guilty Gear Strive prodao preko 500,000 primeraka – 20. jula stiže i novi borac

Posted on

Brojevi pokazuju da je novi Guilty Gear naslov najpopularnija igra iz ove franšize, a kontinuirani rast možda pretvori GGS u jednu od najboljih tuča ove generacije. Igra je nakon samo tri dana prodala 300,000 primeraka i okupila razne ljubitelje tuča na jednom mestu. Japanskom lobiju karakterističnom za tuče.

Zabavan gemplej, šarena prezentacija i odlične online performanse su zainteresovale čitavu zajednicu opčinjenu tučama, a već su krenuli i da se regularno održavaju turniri. Čak su i profesionalni igrači iz drugih tuča kao što je Street Fighter V i Super Smash Bro. odlučili da se oprobaju protiv Guilty Gear veterana.

ArcSystemWorks je naravno primetio da njihova igra beleži rekordni uspeh i planiraju da to proslave sa novim DLC karakterom koji bi trebalo da bude predstavljen 20. jula. ArcSys će izbaciti i posebnu ponudu Season Pass-a koji će sadržati prvih 5 DLC boraca, dve nove arene, pakete boja i bonus priču. Novi DLC će biti predstavljen na zvaničnom youtube kanalu, a strim poćinje od 4 ujutru po našem vremenu.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version