Filmovi-Serije

Prikazani glavni karakteri u osveženom Resident Evil filmu

Posted on

Resident Evil serijal ovih godina doživljava pravu renesansu. Igre dobijaju odličnu reakciju publike, a na Netflixu je u najavi dosta serija igranih i animiranih. Tu je i reboot filmova sa novim likovima i osveženom pričom koja će biti bliskija prvim igrama.

Film je ranije najavljen, a sada je stigao i prvi prikaz glumaca u svojim ulogama koje će igrati. Avan Jogia je prikazan u ulozi Leona Kenedija, Kler Redfild je Kay Scodelario. Tom Hopper je Albert Vesker, Ričard Akjen je Čad Ruk, koji se jedva vidi na slikama. Tu je i Džil Valentajn, koju igra Hana Džon-Kamen, dok Krisa igra Robi Amel.

Ovi likovi/glumci vidljivi su na dve fotografije ispod, a na trećoj se nalazi Lisa, zamorče u raznim eksperimentima sprovedenim od strane Umbrela korporacije, koje ju je pretvorilo u čudovište i darovalo nadljudsku snagu.

Fotografije ne mogu otkriti previše i nadamo se da će se glumačka postavka dobro snaći u ovim ulogama. Ono što nas zanima je da vidimo kako će reboot fokusiran na priču iz igara nadmašiti prethodne Rezi filmove. Mada to i neće biti preterano teško. 

Resident Evil film u bioskope stiže 24. novembra.

(LtoR) Avan Jogia and Kaya Scodelario in Screen Gems RESIDENT EVIL WELCOME TO RACCOON CITY
(L to R) Tom Hopper, Chad Rook, Hannah John-Kamen, Robbie Amell in Screen Gems RESIDENT EVIL WELCOME TO RACCOON CITY
Lisa Trevor in Screen Gems RESIDENT EVIL WELCOME TO RACCOON CITY

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version