Domaća Scena

PLAY! 152 – OKTOBAR

OKTOBARSKI 152. BROJ ČASOPISA PLAY!ZINE MOŽETE PREUZETI BESPLATNO U PDF FORMATU NA OVOM LINKU.

“Šta!? Septembar je već prošao???”, verovatno je normalna reakcija većine ljudi, ali ne i nas koji sa nestrpljenjem čekamo da uđemo u obilnu gejmersku jesen.

Septembar je sa nekim naslovima doneo samo ukus toga, a sada počinje navala visokobudžetskih igara. Pred nama je Far Cry 6, FIFA 22, AoE 4 i Left 4 Dead 3, pardon Back 4 Blood ali to mu dođe isto. Među pobrojanima se trebao naći i Battlefield 2042, ali je odložen jer developerima treba još vremena.

Nije da se nismo zabavljali u septembru. Deathloop je naša igra meseca pre svega zbog tone interesantnih mehanika i dosta načina za eliminaciju neprijatelja. Konkurent za poziciju na naslovnoj strani bila je i Kena: Bridge of Spirits, ali je ipak škola studija Arkane (Deathloop) izašla kao pobednik.

Pred vama je digitalni niz strana, prepun tekstova, domaćih intervjua, recenzija i hardvera, tako da uživajte i pratite nas na sajtu za najnovije vesti iz sveta igara.

P.S. Polako se pripremamo za PlayCon, što je još jedan razlog da nas pratite na društvenim mrežama i sajtu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

OKTOBARSKI 152. BROJ ČASOPISA PLAY!ZINE MOŽETE PREUZETI BESPLATNO U PDF FORMATU NA OVOM LINKU.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top