PC

Šesta Warzone sezona je poslednja koju ćemo provesti u Verdansku

Raven Software je potvrdio da će šesta sezona biti poslednja sezona u igri koja će se igrati na originalnoj mapi Verdansk. Black Ops Cold War i Warzone Season 6 su sinoć izašli zajedno sa novim sadržajima i podešavanjima za oružja. Došao je i novi region od interesa. Pukotine u Stadium i Downtown lokacijama otkrivaju bunkere iz perioda Drugog svetskog rata i nude igračima podzemni sistem prolaza i soba sa naoružanjem koje čekaju da budu otkrivene.

Svi ovi noviteti su vezani za predstojeće lansiranje nove Pacific mape, koja će doći ubrzo nakon izlaska Call of Duty: Vanguard-a ovog novembra. Studio je otkrio prošlog meseca kako izgleda nova mapa koja će se sastojati od originalnih lokacija i koristiti isti endžin kao i Call of Duty: Vanguard koji pokreće ažurirana verzija Modern Warfare endžina. Na zvaničnom sajtu možete pročitati detaljnije koje sve izmene donosi Season 6.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top