Vesti

Lara Croft skin stiže u Call of Duty

Activision je potvrdio da će Lara Kroft, legendarna junakinja iz Tomb Raider serijala, stići u igre Call of Duty: Modern Warfare 2 i Warzone u budućem ažuriranju. Ukrštavanja unutar Call of Duty franšize postaju sve češća, a nedavno je Nicki Minaj postala najnoviji dodatak igri Call of Duty: Warzone, prateći stope Snoop Dogga.

Ukrštavanja u igrama Call of Duty: Modern Warfare 2 i Warzone su se postepeno razvijala tokom poslednje godine, sa pojavama likova kao što su Homelander, Black Noir i Starlight iz TV serije “The Boys”. Čak je i zli Shredder iz Teenage Mutant Ninja Turtlesa postao deo igre kao operater u ovom popularnom pucačkom naslovu kompanije Activision. Učešće Lare Kroft u svetu Call of Duty igara već je bilo nagovešteno, ali sada je stigla i zvanična potvrda.

Zahvaljujući objavi na zvaničnom Twitter nalogu Call of Duty, fanovi sada znaju da će Lara Kroft biti sledeći lik koji će se pridružiti bojištu. Slika koja prikazuje ikoničnu protagonistkinju iz serijala Tomb Raider kako viri iz pećine, gledajući prema aktivnom bojištu s oba pištolja spremna, postavljena je uz natpis: “Pištolji spremni. Spremni za spuštanje.” Trenutno nije poznato kada će igrači moći pristupiti Lari Kroft u igrama Call of Duty: Modern Warfare 2 i Warzone, ali fanovi će sigurno biti uzbuđeni zbog njenog pojavljivanja u bilo kojem obliku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top