PC

Novi skrinšotovi i video vezani za akcioni rpg Gotham Knights

Posted on

Neko vreme nismo videli igru iz Batman-ovog univerzuma, a ove godine je trebalo da probamo Gotham Knights od WB Montreal studija, ali je igra, baš kao i mnoge, pomerena za sledeću godinu. I nakon dužeg vremena bez ikakvih informacija, dobili smo nekoliko novih skrinšotova, i video koji nas vodi iza scena razvojnog procesa.

Kreatori su se u videu najviše pozabavili negativcima u igri, tajnoj kriminalnoj organizaciji Court of Owls koja je stara kao i sam Gotham. Radnja nas smešta u vreme kada nije sigurno da li je Batman živ, a na vama je da otkrijete da li je Crni Vitez zaista ostavio Gotham na milost i nemilost, i obračunate se sa ubicama ispranog mozga, Talonima.

U igri će biti četiri karaktera: Nightwing, Robin, Batgirl i Red Hood, a svaki od ovih heroja ima jedinstven način igre i sposobnosti. U nastavku možete da pogledate sveže skrinšotove i video koji je osvanuo na zvaničnom kanalu igre. Kao što smo već napisali, igru očekujemo u toku januara 2022. godine na PC, PS4, PS5, Xbox One i Xbox Series X/S platformama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version