Xbox 360

Xbox proslavlja 20 godina digitalnim događajem sledećeg meseca

Posted on

Sledećeg meseca je dvadeset godina od kako je izašao originalni Xbox, a Microsoft planira da obeleži rođendan strimom koji će nas vratiti kroz vreme i osvrnuti na dve decenije postojanja Xbox-a. Emisija će biti emitovana 15. novembra od 19h po našem vremenu, ali ne radujte se previše odmah, jer nećemo videti nove najave igara za vreme šoua.

Povodom ovog jubileja Microsoft će izbaciti ograničeno izdanje Xbox Series X konzole i posebnu verziju Elite Series 2 kontrolera. Dizajn konzole je inspirisan Halo serijalom, a u nastavku možete da vidite kako izgleda ova specijalna edicija. Sledećeg meseca se očekuje i najava za nove slušalice, ali i još jednu verziju Xbox kontrolera.

Već smo pisali o kolaboraciji Xbox-a i Adidas-a koju niko nije očekivao, a šuška se i da Microsoft planira da unapredi svoj program kompatibilnosti unazad. Možda još Xbox i Xbox 360 klasika dođe uskoro na novu konzolu? Videćemo za par nedelja šta nam to zaista sprema Microsoft za treću deceniju u gejmingu. Na zvaničnom veb-sajtu možete saznati još detalja vezanih za ovaj događaj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version