Vesti

Take-Two otkazao razvoj projekta na kojem je radio studio odgovoran za Mafia igre

Posted on

Projekat koji je nosio naziv Volt bio je u različitim fazama razvoja sve dok ga Take-Two nije odlučio otkazati. Hangar 13 studio je do juče radio na igri, koja je trebala da bude mešavina Cthulhu univerzuma i sumanutog Saints Row-a, a Take-Two je za projekat izdvojio 53 miliona dolara. Hangar 13 je pre ovog projekta radio na Mafia 3 i Mafia: Definitive Edition igrama.

Studio je na projektu radio još od 2017. godine, a izdavač je na jučerašnjem tromesečnom finansijskom izveštaju objavio da neće raditi na daljem razvoju neobjavljenog naslova. 2K je odložio i izlazak njihove potezne strategije sa Marvel herojima, Marvel’s Midnight Sun, za drugu polovinu 2022. godine . Igra je prvobitno trebala da izađe marta 2022.

Ogroman broj igara je pomeren za sledeću godinu, pa nam ne pada baš toliko teško što je jedan naslov otkazan. I pored toga, verujemo da ćemo sledeće godine prisustvovati izlasku rekordnog broja igara, a gotovo svakog meseca nas očekuje po jedan AAA naslov. Biće zanimljivo ispratiti sve te kvalitetne igre.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version