PC

Diablo 2 Resurrected je najprodavaniji Activision-Blizzard remaster

Posted on

Remaster je već ušao u istoriju kompanije, jer nijedna druga igra koja je vraćena iz mrtvih nije prodala kopija kao Diablo 2 Resurrected u prvoj nedelji. Nakon Warcraft 3: Reforged fijaska, izgleda da je Activision-Blizzard konačno uspeo da izbaci dobar remaster i solidnu igru posle…pa ni mi ne znamo koliko vremena.

Ove nedelje kompanije iz gejming industrije su objavljivale svoje tromesečne finansijske izveštaje, a Activision-Blizzard se pohvalio uspesima Diablo 2 Resurrected-a i potvrdio da su doneli pravu odluku dok su planirali šta bi mogao da bude sledeći korak za franšizu.

Diablo 2 Resurrected je poboljšao vizuale i efekte u igri, a pritom zadržao sve čari koje su odlikovale klasik. Ovonedeljni izveštaj ipak stiže i sa par loših vesti jer je najavljeno da će Overwatch 2 i Diablo 4 kasniti. Kompanija i dalje provodi dosta vremena po sudovima zbog optužbi za uznemiravanje, a i nekoliko ljudi iz vrha je napustilo kompaniju. Sve ovo mogu biti faktori zašto su izlasci igara pomereni, a konkurencija u žanru akcionih rpg-ova raste iz meseca u mesec. Možda bi kreatori trebali da počnu da se plaše za sudbinu novog Diabla, a Overwatch se možda nalazi u još nezavidnijoj poziciji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version