Nintendo Switch

Nintendo otkrio planove za budućnost i gde će ulagati novac

Posted on

Nintendov predsednik, Šuntaro Furukava, je potvrdio da će kompanija nastaviti da u budućnosti sledi ideju o integrisanju hardverskih i softverskih proizvoda, ili u prevodu, biće još konzola nakon Switch-a. Pored ovih planova, kompanija će nadograditi osnovu koju su kreirali sa Nintendo Account funkcijom, i razviti usluge koje dopunjuju njihovo poslovanje.

Nintendo Switch je predstavio mogućnost da napravite svoj Nintendo Account, a sa ovom opcijom stvorena je osnova za održavanje odnosa sa potrošačima i u budućnosti. Predsednik kompanije želi da održe pozitivne i trajne odnose sa korisnicima putem ovih naloga.

Furukawa je govorio i o zanimljivim načinima kako će kompanija koristiti novac koji su zaradili. Spomenuo je proširenje okvira za razvoj igara kompanije, kreiranje više video sadržaja, unapređenje My Nintendo-a, kao i istraživanje i razvoj novih tehnologija. Nintendo planira i da unapredi onlajn usluge i My Nintendo Store, što je za svaku pohvalu jer Nintendo platforma ozbiljno zaostaje za drugim konzolama po tom pitanju. U nastavku možete pogledati kako je kompanija odlučila da rasporedi ulaganje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version