Vesti

U laži je duži mač? Pinokio u Dark Souls svetu

Posted on

Početkom godine jedan južnokorejski studio je objavio da rade na Dark Souls klonu zasnovanom na Pinokiju, a ove nedelje je izašao trejler koji dokazuje da priče nisu bile samo klasične bajke. Round8 iz Južne Koreje je izbacio prvi trejler alfa gempleja iz njihove igre Lies of P, koja treba da dođe na PlayStation 5, Xbox Series X i PC negde tokom 2023. godine.

Gemplej podseća upravo na igru koja vuče inspiraciju iz Dark Souls franšize. Možete se lično uveriti ako pogledate snimak na kraju teksta, a mi smo primetili sve dežurne krivce. Sjajnu grafiku, brzu i brutalnu borbu, različita oružja, neprijatelje i slično. Na prvi pogled smo mislili da gledamo nastavak PlayStation ekskluzive Bloodborne.

Uz video, izdavač Neowiz Games je dodao i kratak opis igre, a veoma nas zanima mehanika laganja u igri jer je napisano da što više lažemo, to postajemo sve više ljudsko biće sa svim prednostima i nedostacima. Pinokio poseduje i mehaničku ruku na koju ćemo moći da nadogradimo alate kao što je grepling huk. Sekiro sigurno ne spava mirno večeras.

Više o igri Lies of P saznaćemo sledeće nedelje na G-STAR gejming konvenciji u Južnoj Koreji koja počinje 17. novembra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version