Vesti

Alo Požega? Battlefield 2042 došao bez voice chat-a

Posted on

Iako je Battlefield multiplejer igra, novi naslov DICE-a je izašao bez jednog od osnovnih elemenata potrebnih za masovno ratovanje, voice chat-a. Trenutno se ne zna tačno kada će ova funkcija biti ubačena u igru, a predstavnici kompanije su objavili road map prema kojem bi mogao da dođe ne pre ”Dana 25”.

Moderne pucačine ne smeju se pojaviti bez nekog oblika glasovne komunikacije u igri, ali developeri novog Battlefield-a su odlučili da ovu opciju ubace nakon lansiranja igre. Svaki od tri moda u igri dosta zavisi od komunikacije igrača, a to je posebno istina u novom co-op modu, Hazard Zone, u kome se timovi od četiri igrača takmiče ko će pre pronaći mete i izvući informacije iz njih.

U igri postoji mogućnost da pingujete neprijatelje, lokacije i slično (kao u Apex Legends), ali ovo svakako nije adekvatna zamena za stari dobri chat. Electronic Arts je pomerio izlazak Battlefield 2042 za 19. novembar, ali EA Play Pro članovi i igrači koji su prednaručili zlatnu ili ultimate ediciju mogu da igraju igru pre njenog globalnog izlaska. DICE je potvrdio i da će Season 1 doći sledeće godine, a do tada planiraju da ubace nedeljne misije i nagrade, kao i specijalne modove koji će biti ograničeno vreme u igri.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version