PC

Jinx uzvraća aperkatom! Riot prikazao više detalja o Project L tabačini

Posted on

Pre nekoliko godina, Riot rukovodioci su objavili da planiraju da izbace igru u gotovo svakom esports žanru, a 2021. godina je pravi dokaz da zaista ne odustaju od tog plana. Nakon duge tišine, kreatori su konačno odlučili da prikažu nešto više o tuči koju razvijaju, Project L. U najnovijem klipu su nam se obratile poznate ličnosti iz zajednice tabača, i sami developeri, Tom i Toni Kenon.

Iako je prvobitno predstavljen tokom EVO-a 2019. godine, Project L je i dalje daleko od svoje finalne verzije. Ipak, tim koji radi na igri je konačno spreman da nam podeli nešto više informacija o novoj 2D tabačini. Igrači će kontrolisati dva različita šampiona iz League of Legends univerzuma, a gemplej će izgleda biti dosta dinamičan, jer ćete u toku borbe moći da koristite tag-in and assist mehanike, slično Dragon Ball FighterZ, pa očekujemo dosta brzih odluka i razmišljanja.

Takođe su dodali da će igra imati sistem koji će se lako naučiti, ali da će imati dovoljno dubine da zadovolji i igrače koji traže veće izazove. ”Mi ne želimo da napravimo igru u kojoj će novajlije moći da savladaju profesionalce, već da učinimo igru zabavnom na svim nivoima”, dodao je Kenon.

Riot želi da ubaci što veći broj šampiona iz LoL-a u igru, a da oni zadrže svoj prepoznatljivi stil i magije. Ovo znači da možemo očekivati gomilu novih i interesantnih interakcija između naših omiljenih moba karaktera. Na kraju prezentacije, Tom je dodao da je igra i dalje u ranim fazama, što znači da će fanovi morati još neko vreme da čekaju pre nego što igra bude bila spremna za beta testiranje. Za razliku od prethodnih godina, sada više neće biti tišine, već će aktivno obaveštavati igrače o budućim planovima.

Da li će Project L uspeti da se izbori za mesto u žestokoj konkurenciji esports tabačina, ili će Riot morati da kljukne pare za agresivan marketing?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version