PC

Izgleda da Uncharted ne dolazi sa multiplejer opcijom na PC i PS5

Posted on

Uncharted 4 i ekspanzija The Lost Legacy trebalo bi da stignu na PC i PS5 sledeće godine, a igra je već prošla kroz ruke ESRB odbora koji navodi da najverovatnije nećemo dobiti multiplejer mod. ESRB je ocenio da igra nema iteraktivne elemente, a prema njihovoj definiciji, to znači da ne postoje onlajn funkcije kao što je sposobnost da se komunicira sa drugim korisnicima.

Za sada nije poznato zašto je Sony odlučio da izbaci multiplejer iz Uncharted: Legacy of Thieves, a čak i statistike koje su izbacili povodom proslave godišnjice prošlog maja, govore da će dobar deo obožavaoca biti razočaran. Igra je privukla preko 37 miliona igrača, od njih 13 miliona je igralo multiplejer modove.

Sony je rekao da će Uncharted: Legacy of Thieves izaći početkom 2022. za PS5, a verzija za PC, na kojoj radi studio Iron Galaxy bi trebala da stigne ne mnogo nakon toga. Vrlo je moguće da Sony planira da izlazak igre uklopi sa premijerom Uncharted filma, koji će nakon šest meseci odlaganja, konačno izaći 18. februara 2022. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version