PlayStation 4

Procurele besplatne PS Plus igre za decembar – Godfall predvodi ponudu

Posted on

Decembar bi trebalo da bude odličan mesec za pretplatnike na PlayStation Plus, sa PS5 igrom koja je dostupna u decembru pored dva PS4 naslova. Evo svega što treba da znate o PlayStation Plus igrama iz decembra 2021. godine, njihovoj ponudi i kada će biti dostupne.

Prema korisniku francuskog sajta Dealabs, pretplatnici PS Plus servisa mogu dobiti tri igre kao deo svog decembarskog članstva. Ponuda će uključivati Lego DC Super-Villains i Mortal Shell za PS4, kao i Godfall Challenger Edition za PS4 i PS5. Ove igre su dostupne samo igračima koji su pretplatnici na PS Plus. Od 7. decembra 2021. možete preuzeti ove igre za PS5 i PS4 uz važeću pretplatu.

Igre bi mogle biti zvanično najavljene 29. ili 30. novembra, pošto je to Sonijeva norma. Znamo da će novembarske igre trajati do 6. decembra, što znači da će se otvaranje održati 1. decembra, a ne 24. novembra. Znamo da je ovo zapravo decembar, ali PlayStation uvek najavljuje igre za narednih nekoliko meseci nedelju dana pre njihovog objavljivanja . Soni skoro uvek objavljuje nove igre za PlayStation Plus prvog utorka u mesecu, što je u ovom slučaju 7. decembar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version