Xbox Series X

Pojas Black Friday šampiona ide Xbox Series S konzoli

Posted on

Možda da pokušamo da ugrabimo PlayStation 5 dok traje Crni Petak? A ne nema. Možda je ipak Xbox Series X bolja opcija? Nema ni to? Ok onda mora da ima makar Nintendo Switch OLED model? Pa, dobro, šta onda uopšte imate u prodavnici, i kakav vam je to plastični radio u ruci? Konzola kažete?

Milijarde američkih kupaca su pohrlile ovog vikenda u prodavnice, a uglavnom su tražili Xbox Series S. Manjak čipova na tržištu i neverovatna tražnja su učinile da je PS5 i Xbox Series X gotovo nemoguće naći, ali zato je Xbox Series S idealna i ekonomična zamena koja usamljeno vlada policama u radnjama za tehniku.

Iako stoji samo 300 dolara, Xbox Series S pokreće Forza Horizon 5, Halo Infinite i novi Call of Duty (ako ste jedan od ovih). U paru sa Microsoft-ovom pretplatničkom uslugom Game Pass, ovo je najjeftinija opcija ako želite da igrate popularne moderne igre. I dok su mnogi u ranim danima potcenjivali konzolu koja nema ni dva kilograma, i zamerali na nedostatku najsavremenijih tehnologija, izgleda da više nikome u Amerikama ne smeta da igraju igre u 1440p rezoluciji i do 120 frejmova po sekundi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version