Vesti

Šta traže kontrole za telefon u mojoj igri za konzolu?

Posted on

Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition je poklon koji ne prestaje da nas uveseljava iz nedelje u nedelju. Igračima koji su kupili igru verovatno nije baš do smejanja, a tek možemo da zamislimo korisnike konzola koji su morali da plate punu cenu za igru. Brljotine Rockstar-a se i dalje svakodnevno pronalaze, a najfascinantniji novitet je pronašao Vadim M. koji je otkriće podelio na Twitter-u

Od očajne grafike za kišu i odvratnih animacija likova, do problema sa performansama i stabilnošću, izgleda da je Rockstar Games zaista uložio malo truda u ove remastere. Ovo postaje još očiglednije kada se pogledaju slike Grand Theft Auto: San Andreas – The Definitive Edition-a na kojima primećujemo da su developeri zaboravili da uklone kontrole za mobilne iz koda na konzolama.

Ne možemo sa sigurnošću da tvrdimo, kao što stoji u ovom tvitu, da igramo ”veoma modifikovane portove igara sa mobilnih telefona”, ali ovo pokazuje koliko pažnje je izdavač posvetio novim remasterima. Kompanija se u međuvremenu izvinila za trenutno stanje igre i obećala da će buduća ažuriranja rešiti probleme nezadovoljnih igrača. Pored toga, Rockstar će ponovo izbaciti klasične PC verzije Grand Theft Auto: The Trilogy, pa nećemo morati da kupujemo Definitive Edition kako bi igrali neki od remasterovanih hitova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version