PC

League of Legends zabeležio gotovo duplo veći broj korisnika prošlog meseca

Posted on

Ako pratite gejming onda verovatno vam ova vest i nije veliko iznenađenje, a vama ostalima, koji ste uspeli da preživite prošlomesečno League of Legends bombardovanje bez ikakvih posledica, čestitamo. Riot Games je u novembru punom parom krenuo u objavljivanje novih projekata, ali najveće interesovanje je sigurno privukla animirana Netflix serija Arcane.

Čak je i legendarni Hideo Kodžima na socijalnim mrežama komentarisao koliko mu se svidela Riot-ova animirana serija, tako da možemo da zaključimo da se prva sezona završila veoma uspešno, a fanovi su već znatiželjni da saznaju šta će se dalje dešavati.

Riot Forge izdavački odsek je prošlog meseca lansirao i nekoliko igara koje nose naziv League of Legends story, pa verujemo da je i ovo privuklo određen broj igrača. Najavljena je i tabačina Project L, tako da sad shvatate na šta mislimo kada kažemo ”novembarsko bombardovanje”.

Svi ovi faktori su uticali da League of Legends zabeleži 180 miliona igrača prošlog meseca, što je drastično više u poređenju sa septembrom kada je u igri bilo 125 miliona. Koliko god da smo mislili da je League of Legends popularan, izgleda da MOBA može da privuče još veći broj gejmera. A onda propadanje socijalnog života može da počne.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version