PC

PUBG postaje besplatan za igranje u januaru

Još uvek se bavimo sočnim objavama sa The Game Awards ceremonije koja se odigrala krajem prošle nedelje, a među zanimljivim najavama imamo i tu da PUBG postaje potpuno besplatan za igranje.

Ova Battle Royale igra, koja je popularizovala ovaj žanr, nakon gotovo 5 godina postojanja prelazi na free2play model. Developer Krafton je trejlerom najavio da igra postaje besplatna 12. januara i time odbacuje cenu od trenutnih 30 dolara.

Ova promena ne dolazi kao iznenađenje, već se naslućuje otkako je igra počela da masovno gubi igrače. Takođe, dobar pokazatelj bilo je i gašenje besplatne Lite, ali ujedno i siromašnije verzije igre.
Ovo će biti odlična prilika da se broj igrača povrati i PUBG ponovo postane relevantna pucačina u Battle Royale žanru. Mnoge igre cvetaju sa f2p modelom, dovoljno je spomenuti Fortnite i tu se svaka priča završava.

Ujedno, dobar potez za proširenje baze pred dolazak drugog dela.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top