PC

Zvanično najavljen Splinter Cell Remake!

Posted on

Dosta glasina je bilo u prošlosti vezano za nadolazeću Splinter Cell igru, sa najavom očekivanom na The Game Awards ceremoniji koja se održala prošle nedelje.

Ubisoft je ipak sačekao par dana i novu igru iz ovog renomiranog serijala predstavio je sada, i to je  Splinter Cell Remake. Nakon godina i godina čekanja na novu igru u ovoj franšizi, dosta tizera i spin-off igara, prava, ali poznata, avantura Sema Fišera je tu.

ODmah moramo napomenuti da se radi o punkrvnom rimejku, a ne običnom remasteru originalne igre. Splinter Cell Remake je izrađen iz korena, ali developeri iz francuske kompanije trude da sačuvaju stari šmek igre. Sa tim u vidu, Splinter Cell će ostati linearna igra i neće biti otvorenog sveta, što je odlična stvari izuzetno važna za sve fanove.

Ovo je odlična vest za sve fanove, a još bolja je što je Ubisoft otkrio da sa ovim rimejkom gradi temelje za buduće Splinter Cell igre, što znači da se omiljeni serijal o špijunaži definitivno vraća.

Splinter Cell Remake je trenutno u razvoju i datum izlaska nije otkriven, ali bi se to moglo odigrati negde tokom 2022. godine, kada će biti tačno 20 godina od izlaska prve igre.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version