PC

Renata Glasc je najnoviji League of Legends šampion

Iako nisu prošle ni dve nedelje otkako je stigla Zeri, Riot je već predstavio narednog League of Legends šampiona – Renata Glasc!

Nakon što se pre par meseci proslavila League of Legends serija, koja se odigrala u gradu Zaunu, nije iznenađenje što Riot ponovo pravi heroja koji dolazi iz pomenutog mesta. Renata Glasc će nakon Zerri biti još jedan karakter koji će se uglavnom igrati na botlejnu, samo što će ona biti support.

Novi šampion donosi i potpuno novi state (stanje), Berserk, koje će naterati vaše protivnike da brinu o više stvari nego što je to obično slučaj. Njena ultimate magije, Hostile Takeover, izbacuje oblak hemikalija koje će protivnike ubaciti u Berserk stanje. To stanje će im povećati attack speed i movement speed, a usput će ih i naterati da napadaju sebi najbliže mete, pa čak i svoje saveznike.

Svi heroji koji se nađu u ovom stanju će prvo napadati svoje saveznike, pa neutralne jedinice, pre nego što se okrenu na Renatine prijatelje i nju samu. Ovo je prvi put da je u League of Legends ubačena tzv. friendly fire mehanika, što može doneti bezbroj zabavnih situacija ukoliko je iskoristite u pravom trenutku.

Iako smo pomenuli samo jednu magiju, ne smemo potceniti i ostale, pošto se radi o heroju koji je ispunjen utility-em. Detaljnije o njenim magijama možete pročitati i na sledećem linku!

Riot je potvrdio da će Renata Glasc stići zajedno sa pečom 12.4, koji bi trebao da stigne već 1. februara! Kako vam se dopada?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top