PC

Renata Glasc je najnoviji League of Legends šampion

Posted on

Iako nisu prošle ni dve nedelje otkako je stigla Zeri, Riot je već predstavio narednog League of Legends šampiona – Renata Glasc!

Nakon što se pre par meseci proslavila League of Legends serija, koja se odigrala u gradu Zaunu, nije iznenađenje što Riot ponovo pravi heroja koji dolazi iz pomenutog mesta. Renata Glasc će nakon Zerri biti još jedan karakter koji će se uglavnom igrati na botlejnu, samo što će ona biti support.

Novi šampion donosi i potpuno novi state (stanje), Berserk, koje će naterati vaše protivnike da brinu o više stvari nego što je to obično slučaj. Njena ultimate magije, Hostile Takeover, izbacuje oblak hemikalija koje će protivnike ubaciti u Berserk stanje. To stanje će im povećati attack speed i movement speed, a usput će ih i naterati da napadaju sebi najbliže mete, pa čak i svoje saveznike.

Svi heroji koji se nađu u ovom stanju će prvo napadati svoje saveznike, pa neutralne jedinice, pre nego što se okrenu na Renatine prijatelje i nju samu. Ovo je prvi put da je u League of Legends ubačena tzv. friendly fire mehanika, što može doneti bezbroj zabavnih situacija ukoliko je iskoristite u pravom trenutku.

Iako smo pomenuli samo jednu magiju, ne smemo potceniti i ostale, pošto se radi o heroju koji je ispunjen utility-em. Detaljnije o njenim magijama možete pročitati i na sledećem linku!

Riot je potvrdio da će Renata Glasc stići zajedno sa pečom 12.4, koji bi trebao da stigne već 1. februara! Kako vam se dopada?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version