PC

I pored problema, GTA Trilogy remasteri se prodaju odlično, GTA V preko 160 miliona

Posted on

Grand Theft Auto: The Trilogy remaster je mogao da se proda u čak 10 miliona primeraka od objavljivanja prošlog novembra, pokazuju podaci o prodaji objavljenim u ponedeljak.

U prezentaciji za investitore objavljenoj u ponedeljak, vlasnik Rockstara Take-Two objavio je ažurirane podatke o isporuci za Grand Theft Auto V i širu franšizu.

Prema poslednjim podacima, GTA serija je sada prodata u preko 370 miliona jedinica, uključujući preko 160 miliona primeraka GTA V.

Cifre su porasle sa 355 miliona za seriju (+15 miliona) i 155 miliona za GTA V (+5 miliona), koje je Take-Two objavio prošlog novembra, neposredno pre objavljivanja kolekcije remastera GTA trilogije.

To znači da je GTA serija prodala dodatnih 10 miliona naslova koji nisu GTA V od kada je Take-Two poslednji put dao podatke o prodaji.

Ranije se povećanje prodaje GTA serije u prethodna tri kvartala kompanije Take-Two podudaralo sa povećanjem prodaje GTA V, tako da dodatne cifre koje se ne odnose na GTA 5 znače da se radi o GTA Trilogy remasterima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version