PC

Assassin’s Creed igra sa fokusom na “stealth” elemente je navodno u razvoju

Posted on

Čini se da će nova igra Assassin’s Creed biti objavljena pre sledeće glavne AC igre, Assassin’s Creed Infinity. Pod kodnim nazivom „Rift“, ova AC igra će se u velikoj meri oslanjati na stealth mehaniku, neće biti otvorenog sveta i ciljaće na datum izdavanja krajem 2022. ili početkom 2023. godine

Prema Bloombergu, igrači će preuzeti ulogu Basima u ovoj novoj AC igri. Prvobitno planiran kao ekspanzija za Assassin’s Creed Valhalla, čini se da ju je Ubisoft pretvorio u samostalnu igru.
Ubisoft još uvek nije komentarisao ovu glasinu.

U međuvremenu, Džejson Šrajer je tvrdio da je Beyond Good & Evil 2 još uvek u fazi preprodukcije. Ubisoft je zvanično najavio Beyond Good & Evil 2 2016. a zatim, 2017. godine, tim je otkrio prvi in-engine demo. A onda, tokom E3 2018, Ubisoft je predstavio igru iza zatvorenih vrata.

Još 2021. Tom Henderson je tvrdio da je igra bila u paklu razvoja. I, kako izgleda, bio je u pravu. Činjenica da je igra još uvek u fazi predprodukcije znači da je nećemo igrati uskoro. U stvari, pomalo smo iznenađeni što je Ubisoft još nije otkazao.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version