PC

Knockout City okreće leđa izdavaču EA i postaje besplatan za igranje

Posted on

Velan Studios je danas predstavio petu sezonu u igri Knockout City. Pored te najave, programer je takođe potvrdio da će preuzeti izdavačke dužnosti od EA i da će Knockout City biti besplatan za igru sa 6. sezonom.

Peta sezona Knockout Citija, koja počinje 1. marta, trebalo bi da služi kao proslava prve godine igre. Iako neće dodati novi Bravl Pass, mapu ili loptu, vratiće Basketbrawl, Chain Reaction i Superpowers! Iako će sezona 5 biti prilično skromna za Knockout City, neke drastične promene očekuju se u sezoni 6.

Kada sezona 6 počne 1. juna 2022., igra će biti besplatna. Ranije je Knockout City imao samo besplatnu probnu verziju i zahtevao je od igrača da kupe igru nakon što dostignu nivo 25. Takođe je deo EA Play i ranije je bio PlayStation Plus naslov, ali Velan Studios sada pojednostavljuje njenu dostupnost i čini je besplatnom- za igranje svima na svim platformama. Svako ko je kupio igru pre ove tranzicije dobiće paket lojalnosti za sezonu 6 koji uključuje ekskluzivnu kozmetiku, 2,000 Holobuks-a i XP pojačanja.

Kao deo ove tranzicije, Velan će preuzeti izdavačku dužnost od Electronic Artsa. Ranije je Knockout City bio deo njegovog EA Originals programa. Kada se ova tranzicija završi, sve glavne odluke i budućnost Knockout City su isključivo u rukama nezavisnog developera.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version