Nintendo Switch

Top Igre Aprila

Posted on

April će biti poprilično spor mesec kada se radi o izdanjima novih igara, što i ne čudi kada pogledamo fino bukirani mart koji je za nama. Naravno, i dalje su pred nama zanimljivi naslovi, a pritom imamo i vremena da odigramo igre koje toliko dugo odlažemo.

MLB The Show 22 – 5. april – PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S

Ovo je možda dosta zanimljivija igra za ljude na zapadu, ali ne treba zanemariti međunarodnu privlačnost bejzbola – a MLB igre imaju tendenciju da se prodaju veoma dobro (i to ne samo u SAD). Možda će čak pronaći malo veću publiku ove godine kada prvi dan stigne na Xbox Game Pass – da li će vas to inspirisati da pokušate?

Ovogodišnji unos je sledeći deo godišnje serije bejzbol igara San Diego Studios-a, a cilj mu je da bude najimpresivniji bejzbol sim u svetu igara. Naravno, izlazi za sve aktuelne konzole i imaće funkciju unakrsnog čuvanja i igranja na svim platformama.

Lego Star Wars: The Skywalker Saga – 5. april – PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S

Dugoočekivani Lego Star Wars: The Skywalker Saga će izaći 5. aprila, objavio je Lucasfilm Games u četvrtak. Takođe je dobio prošireni trejler za igru koji prikazuje nivoe iz sve tri trilogije i borbeni sistem.

Skywalker Saga je prvobitno najavljena još 2019. godine za izdavanje 2020. godine, ali je više puta odlagana. U razvoju je od 2017. godine, prema izveštaju o uslovima rada u studiju TT Games.

Igra ima više od 300 likova i uključuje planete, borbe i scene iz devet filmova (koje možete igrati bilo kojim redosledom). Za razliku od prethodnih Lego Star Wars igara, postoji istraživanje planete otvorenog sveta i mogućnost istraživanja svemira na brodu.

Možete čak igrati i kao Jabba the Hutt ili Gonk droid, i usput nadograditi sposobnosti svojih likova. Igra uključuje punu glasovnu glumu, ali Mumble Mode vam omogućava da zamenite sve glasove mrmljanjem poput starih igrica Lego Star Wars.

Chrono Cross: The Radical Dreamers Edition – 7. april – Nintendo Switch

Još jedna poslastica sa dalekog istoka stiže pred nas u vidu Chrono Cross remastera nove igre.

Pošto se radi o remasteru, 3D modeli su nadograđeni na HD, dodate su nove ilustracije, a sada su uključene i sve vrste novih funkcija. Pored toga, igra koja je činila osnovu priče, „RADICAL DREAMERS – Le Tresor Interdit –“, uključena je u ovo izdanje!

CHRONO CROSS je RPG koji prevazilazi vreme i prostor, odvijajući se kroz dva međusobno povezana paralelna sveta. Sa preko 40 likova koje ćete sresti, ljudi i dimenzije će se preplesti u ovoj velikoj epskoj drami.

Pored 3D modela u HD rezoluciji i poboljšanih ilustracija, borbe su bolje, uz auto bitke sa ostalim pogodnostima.

Godfall: Ultimate Edition – 9. april – PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S

Jedna od prvih PlayStation 5 ekskluzivnih konzola stiže do novih platformi. Godfall: Ultimate Edition stiže na Xbox One, Xbox Series X|S i Steam 7. aprila, istog dana kao i za PlayStation i Epic Games Store.

Ultimate Edition je nova verzija Godfall-a koja sadrži osnovnu igru looter-slasher Godfall i razna ažuriranja. Ovo uključuje ažuriranja Primal, Lightbringer i Ekalted, proširenje Fire & Darkness i prethodno ekskluzivne bonuse za pretprodaju i specijalno izdanje.

Akciona RPG igra Gearbox and Counterplay Games-a bila je jedna od prvih velikih igara za PlayStation 5.

Back 4 Blood: Tunnels of Terror – 12. april – PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S

Back 4 Blood će postati bogatiji za gomilu sadržaja zahvaljujući dolasku prve velike ekspanzije.

U ekspanziju će biti uključeno osam ekskluzivnih skinova, a tu su i potpuno novi karakteri – Sharice, vatrogasac koji rukuje sekirom, i Heng.

Tunnels Of Terror će takođe dodati nove Warped Chests i Skull Totems objekte, kao i legendarno oružje, priloge i preko 15 novih karata.

Prema Turtle Rock-u, svi igrači u Back 4 Blood će imati pristup sadržaju iz Tunnels Of Terror ako ga barem jedna osoba kupi. Studio je takođe obećao da neće biti mikrotransakcija bilo koje vrste, kozmetičkih ili drugih, dodatih igri kao deo ove ekspanzije ili bilo kakvog budućeg ažuriranja sadržaja.

Izdanje Tunnels Of Terror će takođe dodati novu postavku težine pod nazivom No Hope, nudeći dodatni nivo izazova za elitne igrače.

The Serpent Rogue – 26. april –  PC

Ova igra je nedavno u medijsku javnost dospela zato što na njoj radi studio iz ratom pogođene Ukrajine.

Ukrajinski studio Sengi Games potvrdio je da se planirani datum izlaska The Serpent Rogue neće promeniti i da bi igra trebalo da izađe sledećeg meseca.

Što se tiče same igre, trenutno se očekuje da će biti lansirana za PC preko Steam-a. Predstavljaće inovativnu mešavinu alhemije i roguelite akciono-avanturističke igre. Moraćete da kuvate i mešate napitke i pažljivo beležite njihove efekte, istovremeno posmatrajući čudovišta i postupajući s njima na odgovarajući način. Takođe ćete moći da se pretvarate u različite životinje koristeći neke od napitaka koje kreirate. Sve u svemu, zvuči kao prilično zabavno iskustvo.

Nintendo Switch Sports – 29. april – Nintendo Switch

Ako ste žudeli za pravim Wii Sports uzbuđenjem još od kada je jedna od najprodavanijih konzola konačno zagrizla prašinu, ne brinite: Nintendo Switch Sports je uskoro tu! U igri je uključeno šest sportova: fudbal, odbojka, kuglanje, tenis, badminton i mačevalački sport, čambara. Možete čak da koristite Joy-Con sa dodatkom za remen za noge koji je uključen u fizičku verziju, što je sjajno ako ste umorni od Ring Fit-a.

Sa drugim igračima možete se igrati uživo ili onlajn u 1 na 1, 2 na 2 ili free for all režimima. Kada je reč o kuglanju, igrači mogu da kuglaju istovremeno, tako da nema čekanja! Logično, igra izlazi isključivo za Switch.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version